Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Práve pred 10 dňami bol s okamžitou platnosťou uzatvorený most ponad železnicu v Seredi. Správca komunikácie si je vedomý frenkventovanosti dopravy cez mesto Sereď aj následkov pre značnú časť obyvateľov mesta a širokého okolia Serede.

Napriek desiatim dňom, teda viac ako jednému pracovnému týždňu nebol správca komunikácie schopný zareagovať na nutnosť výmeny dopravného značenia ani na frekventovaných úsekoch ciest od Bratislavy (Sládkovičova) na Sereď a od rýchlostnej komunikácie R1 od všetkých smerov. Ešte aj dnes, teda aj v nedeľu 21.5.2023 je dopravné značenie v stave, v akom bolo aktuálne pred uzatvorením mosta ponad železnicu v Seredi. Vodiči do 3,5 tony sú teda stále navigovaní cez Sereď, resp. nie sú upovedomení o tom, že most je úplne uzatvorený.

Dopravné značenie nie je zmenené ani v meste Sereď.

Je vyložene neprofesionálne, že pri zábranách od Trnavskej a Bratislavskej ulice všetky šípky smerujú na komunikáciu k cintorínu a ku kasárňam, resp. do slepej ulice.

Pomýlení a sklamaní vodiči na mesto v súvislosti s dopravným značením teda dobré spomienky mať nebudú.

Pozrite si článok Ani po desiatich dňoch dopravné značenie v okolí Serede ani v meste neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *