Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Sereď / V súvislosti s úplne uzatvoreným mostom v Seredi sa podľa predpokladov zvýšil dojazd bezpečnostných zložiek do lokality Trnavská, Kasárenská a všetky logistické centrá, ako aj na okolité ulice.

V rozhovore nám náčelník mestskej polície Ladislav Fabo túto skutočnosť potvrdil s tým, že je zbytočné zavádzať občanov a s týmto faktom je nateraz nutné počítať. Ani mestská polícia totiž nedokáže kilometre prejdené navyše cez obchádzkové trasy skrátiť, využiť môže len právo prednostnej jazdy a aj to len v prípade kritickej situácie. Je potrebné uvedomiť si, že počas dopravnej zápchy na R1 a vyťaženej obchádzke cez Horný Čepeň s najväčšou pravdepodobnosťou bude pre obyvateľov tejto časti mesta rýchlejší dojazd policajtov z Trnavy alebo Sládkovičova.

Aj toto sú skutočnosti, ktoré významným spôsobom znevýhodňujú bývanie v tejto lokalite a tento stav určite neprispeje k bezpečnosti tejto časti mesta.

Aktuálne informácie vrátane aktuálnej dopravnej situácie v súvislosti s uzatvoreným mostom ponad železnicu v Seredi nájdete tu:

most.seredonline.sk

 

Pozrite si článok Na zákrok mestskej polície v lokalite za uzatvoreným mostom si počkáme – VIDEO aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *