Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Pred týždňom sme upozornili na fakt,že dopravné značenie na hlavných ťahoch v blízkosti Serede stále neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu v Seredi. Značenie bolo stále staré prakticky tri roky oznamujúce vylúčenie dopravy po moste nad 3,5 tony.

Čítajte tu:

Ani po desiatich dňoch dopravné značenie v okolí Serede ani v meste neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu

Dnes, teda po viac ako dvoch týždňoch, presnejšie ani po 17 dňoch je stav nezmenený. Vodiči idúci do Serede sa  stále nedozvedia o uzatvorení mosta a tak sa pred betónovými zátarasmi bezradne otáčajú, prípadne uposlúchnu nelogické dopravné značenie navigujúce vodičov doľava, teda k cintorínu a kasárňam-povedané inak, do slepej ulice.

Možno by skutočne inžinieri zodpovedajúci za takéto nezmysly mali povinnosť výsledky svojej práce testovať aj v praxi a až potom by pochopili, že nimi zastávaná pozícia si vyžaduje skutočného odborníka z praxe. Minimálne by sa mali pýtať tých, ktorí nemajú vo zvyku o chode spoločnosti rozhodovať „od stola“, ale sú schopní vyjsť priamo do terénu a skutočný stav zistiť priamo na mieste.

Stav dnes, 28.05. 2023 popoludní:

 

Pozrite si článok Ani po viac ako dvoch týždňoch od úplného uzatvorenia mostu v Seredi, nie je dopravné značenie vymenené aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *