Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Na základe mimoriadnej prehliadky cestného mosta M2437, ev. č. 62-13 „Nadjazd nad železničnou traťou“, ktorá bola vykonaná 11.5.2023 a na základe vyjadrenia statika, pristupuje Slovenská správa ciest k okamžitému uzatvoreniu cestného mosta. Komunikácie ponad železnicu v Seredi sa uzatvára pre automobilovú dopravu, peších aj cyklistov a teda pre akýkoľvek druh dopravy: automobilovú, pešiu aj cyklistickú.

K úplnému uzatvoreniu príde dnes o 14.00 hod.

Mesto Sereď zabezpečí posilnenú autobusovú dopravu v pravidelných hodinových intervaloch, prvý spoj od Pečivární (IDC Holding) bude vypravený o 14.00 hod. Prvá zastávka je pri moste.

Trasa do mesta: 1. IDC Holding (nástup), 2. most (zo strany Trnavská ulica), 3. výstup na autobusovej zastávke na Cukrovarskej ulici (trafika Pluto).
Trasa z mesta: 1. autobusová zastávka na Cukrovarskej ulici (Pluto), 2. most zo strany Vonkajší rad, 3. most zo strany Trnavskej ulice, 4. IDC Holding (výstup).

Prvý ranný spoj bude vypravený každý deň o 6.00 hod od IDC Holding, posledný spoj bude zabezpečený o 22.00 hod. večer. Frekvencia a časy spojov sa budú meniť podľa reálnych potrieb, ktoré vyvstanú a o týchto zmenách bude mesto Sereď informovať.

zdroj: Mesto Sereď

zdroj: Mesto Sereď Fb

– – –

AKTUALIZOVANÉ – Krízový štáb mesta Sereď – odchody a príchody autobusovej dopravy

Prvý ranný spoj 12.5.2023 od Cukrovarskej (trafika Pluto) bude vypravený o 5.20 hod. 

Posledný spoj bude zabezpečený o 22.00 hod. večer (pristavený o 22.00, odchod o 22.15 hod.). Frekvencia a časy spojov sa budú meniť podľa reálnych potrieb, ktoré vyvstanú a o týchto zmenách bude mesto Sereď informovať.  

zdroj: Mesto Sereď

 

Vyjadrenie primátora k situácii:

Súvisiace články:

Nadjazd ponad železnicu je UZATVORENÝ. Aj pre peších!

AKTUÁLNE: Hrozí KOMPLETNÉ a v podstate OKAMŽITÉ UZATVORENIE nadjazdu ponad železnicu. Aj pre peších a cyklistov!!

Pozrite si článok Pre peších bude do a z centra mesta zabezpečená autobusová doprava – AKTUALIZOVANÉ aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *