Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Sereď / Presne, ako sme písali už v prvom článku uverejnenom o dnes už 13:11, nadjazd ponad železnicu je UZATVORENÝ KOMPLETNE  a to teda nielen pre autá, ale aj bicykle a chodcov!!

V neskorých večerných hodinách správca komunikácie na začiatok nadjazdu z oboch strán osadil betónové a oceľové zátarasy znemožňujúce vjazd áut, dopravné značenie a polícia miesto označila páskou zakazujúcou vstup  na nadjazd.

POZOR !! Nespoliehajte sa na možnosť, že sa vám podarí prejsť cez zábrany a pásku  POLÍCIA VSTUP ZAKÁZANÝ, hrozí zrútenie mosta a sankcia od polície.

Rovnako je životu nebezpečné prechádzať cez koľajisko a je veľký predpoklad, že koľaje bude z bezpečnostných dôvodov monitorovať Železničná polícia.

Pozrite si predchádzajúce články a zistite si autobusy, ktoré zabezpečia prepravu po obchádzkovej trase a najmä cez dopravnú špičku počítajte s výrazným zdržaním!

         

Pozrite si článok POZOR: Nadjazd ponad železnicu je UZATVORENÝ aj pre cyklistov a chodcov !! aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *