Uzatvorenie mosta ponad železnicu v Seredi

Nedostatky v infraštrujtúre mesta (a v meste) a dokonca aj takéto skutočne trpezlivosť ľudí po dlhé roky skúšajúce železničné priecestie viac menej netrápi nikoho iného, okrem tých občanov, ktorí si na takomto priecestí denne ničia svoje autá.

Pripájam ďalšie fotky z našej dedinky. Tento tankodrom (koľajové priecestie) leží tiež už dlhé roky starým vedením mesta nepovšimnuté!!! Dúfam že sa to novým zložením vedenia mesta zmení!!!
Zdroj: FB
 
Ako vo svojom statuse správne uviedol obyvateľ Horného Čepeňa, stav tohto priecestia (nepatrí Mestu Sereď, ale železiciam) po dlhé roky netrápil vedenie mesta a samosprávu. A to napriek tomu, že práve Horný Čepeň už dva razy vygeneroval poslanca MsZ a dokonca naposledy aj kandidáta na primátora mesta.
Možno je potrebné viac sa pýtať občanov – voličov na ich potreby a následne pre reálne zlepšenie ich života – v tomto prípade dopravnej infraštruktúry aj niečo urobiť. Možno len systematicky tlačiť na vlastníka priecestia, aby ho dal do poriadku.

Pozrite si článok Tento tankodrom (koľajové priecestie) leží tiež už dlhé roky starým vedením mesta nepovšimnuté!!! aj na Sereď online – nezávislé internetové noviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *